Nejvyší soud ČR rozhodl: "Smlouvy s Bezreklamky jsou NEPLATNÉ"!

13.12.2013 10:26

Nejvyšší soud ČR označil včera smlouvy uzavírané společností Bezreklamky za neplatné pro rozpor se zákonem. Podrobně odůvodněné rozhodnutí Nejvyššího soudu ČR najdete zde.

Na reportáž TV Nova se podívejte zde.

Pro všechny klienty této společnosti to znamená definitivně konec strachu, jak by v případě jejich soudního sporu s dotyčnou společností soud dopadl. Nejvyšší soud dokonce deklaroval, že za neplatné je nutno považovat VŠECHNY PODOBNÉ smlouvy takovýchto společností!

Uvedená nepoctivá společnost vedla od roku 2007 před českými soudy kolem 13 tisíc soudních sporů a v části z nich byla úspěšná - obvykle pro nulovou obranu poškozených nebo v některých případech i pro nekvalitní práci soudů.

Ve smlouvách této nepoctivé společnosti je také uvedeno, že veškeré soudní spory budou rozhodovány před Okresním soudem v Benešově (ačkoli sama sídlí v Praze 8) - tento soud dával Bezreklamky za pravdu VŽDY - bez ohledu na to, že mu bylo známo, že naprostá většina srovnatelných soudních rozhodnutí je zcela opačná - chování tamních soudců přitom zúčastněným připomínalo spíše zvůli soukromých rozhodců. Nezbývá než konstatovat, že si tato podvodná společnost SVŮJ soud zvolila velmi dobře - o důvodech lze pochopitelně pouze spekulovat.

Bezreklamky hned přispěchala se svým prohlášením (např. zde), že Nejvyšším soudem zneplatněné smlouvy již nepoužívá a nyní se svými klienty uzavírá smlouvy zcela jiné. Je to pochopitelně lež - jak už je to u této firmy standardem - její aktuální smlouvy jsou totiž v podstatných znacích zcela identické s těmi, které Nejvyšší soud ČR včera zneplatnil.