Provozovatelé WEBNODE se nebojí výhružek Century21 a stojí na straně poškozených!

31.07.2013 19:53

Tento e-mail dnes obdržela Společná obrana:

 

Dobrý večer,

znovu Vám musím poděkovat - jednak za Váš zájem o naši kauzu (viděli jsme článek na stránkách Vašeho sdružení), jednak za opravdu dobrý typ na provozovatele webu.

Mám velkou radost - webnode vyslyšel naše argumenty a dnes nám sdělil, že naše stránky ponechá v provozu. Tohoto jejich skoro "hrdinského" činu si velmi ceníme - alespoň jednu starost tedy můžeme vypustit z hlavy.

Ráda bych Vám navrhla - je-li to možné, zda by toto šťastné rozuzlení do Vašeho textu mohlo být doplněno - aktualizováno?

Toto je text, který jsme od administrátora dnes obdrželi:

Dobrý den paní Krudencová a pane Maršálku,
děkuji za vaše reakce a podrobné popsání situace.
Není v našem zájmu jednat proti našim uživatelům, proto jsem ráda za vysvětlení a také za kontaktování stěžovatele. Stránky vám rozhodně blokovány nebudou. Pokud obdržíme další stížnosti, opět je přepošleme na emailovou adresu vlastníka. Budou však mít pouze informační charakter.
Přeji vám hodně štěstí v této nelehké situaci a věřím, že i naše webové stránky vám alespoň malým dílem pomohou k vyřešení problému.
Webnode


Dále díky za ty citace rozsudků - ty jsme zase použili pro odpověď stěžovateli.

Se srdečným pozdravem
Dana Krudencová

 

Ráda bych touto cestou administrátorům WEBNODE velmi moc i za Společnou obranu poděkovala za jejich příkladnou statečnost a smysl pro čest!  Světlana Glaserová