Rozhodčí řízení on-line s podvodníky z RES Online :-)

24.09.2012 20:28

 

Douho o nich nebylo slyšet - Petr Dohnal (první zprava) a Lukáš Jurenka. Nedávno se tak trochu "transformovali" - blíže zde. Dohnal a soudně trestaný Kojdl přitom využili této služby, aby se ukryli za anonymní schránky sídlící obě na totožné adrese v daňovém ráji.

V minulých dnech dostalo několik obětí této "nové" podvodné firmy dopis od soukromé obchodní společnosti se záměrně zavádějícím názvem "Národní centrum pro rozhodčí a mediační řízení s.r.o.", podepsaný jakousi JUDr. Milenou Vostalovou s výzvou, aby se vyjádřili k rozhodčí žalobě. Tato soukromá obchodní společnost je dle obchodního rejstříku ve spoluvlastnictví brněnského exekutora Mgr. Ing. Josefa Cingroše. Jde o podobně přijatelné spojení, jako kdyby lékař vlastnil pohřební službu.

Předmětný dopis si můžete přečíst zde.

Odpověď, kterou poškození zaslali si můžete přečíst zde a její editovatelný vzor si můžete stáhnout odsud.

O dalších událostech v této věci vás budeme informovat podobným způsobem jako tady a tady. Předpokládaným výsledkem je již dobře známý standardní nákup exekučního titulu mezi obchodníky (RES Online s.r.o. na straně kupujícího a Národního centra pro rozhodčí a mediační řízení s.r.o. na straně prodávajícího) a jeho následné zrušení obecným soudem. Procesní detaily se mohou mírně lišit.