Sousedské Služby znovu udeřily

25.07.2014 09:44

Sousedské Služby opět udeřily Platebními rozkazy! Pokud jste s nimi v minulosti měli co do činění (třeba už v r.2010) a nabyli jste pocitu, že na Vás zapomněli, tak si dejte pozor! Nově rozesílají svým bývalým klientům Platební rozkazy a požadují úhradu deset i více tisíc korun. Na Platební rozkaz je bezpodmínečně nutné reagovat do 15ti dnů ODPOREM. Pokud budete dělat "mrtvého brouka" stane se z Platebního rozkazu - exekuční titul a pak už Vám s tím nikdo nepomůže. Odpory i Vyjádření proti PR pro Vás vypracujeme zdarma. Dále je nutné abyste si navzájem chodili svědčit k soudům, až se celý ten kolotoč roztočí. Pokud jste tedy jednou z obětí SS a obdrželi jste Platební rozkaz, neprodleně mě kontaktujte

na spol.obrana@gmail.com,

nebo na 606 958 665                                Světlana Glaserová


Zde je k nahlédnutí, jak takový Platební rozkaz vypadá (za pozornost stojí zejména předposlední odstavec) Měla jsem co dělat, abych se nerozbrečela nad krušným osudem toho parchanta!

A zde si můžete stáhnout k použití Vzor odporu, který odešlete DOPORUČENĚ na adresu příslušného soudu. Nesmíte ovšem zapomenout, že samotný odpor nestačí. Po Odporu musí následovat Vyjádření, se kterým Vám ráda zdarma pomůžu.

 

ODPORVZOR.doc (20480)