Vítězství nad PROLUXEM!

20.11.2012 19:54

PROLUX bere zpět VŠECHNY své žaloby! Z toho lze snadno dovodit, že již opravdu definitivně a neodvratně končí svoji obchodní činnost!

Minulý týden telefonoval obchodní zástupce PROLUXU  Galovič naší právničce Mgr.Dagmar Vítů Peckové a vyloženě prý škemral, aby mu pomohla ukončit rozjetá soudní jednání, že prý už PROLUX nemá ani na úhradu soudních nákladů protistrany.

Pro klienty, kteří mají s PROLUXEM podepsány JAKÉKOLI smlouvy to znamená, že po cca8 letech útlaku, se mohou konečně zase svobodně nadechnout!

Ze strany PROLUXU již OPRAVDU NIC NEHROZÍ! A pokud Vám Vaši právníci, nebo kdokoli jiný tvrdí opak, tak buďto má špatné informace, nebo je možná PROLUXEM uplacen.

Nedbejte nic na to, když Vám bude volat generální ředitelka Valentová a bude Vám vyhrožovat sankcemi. Klidně se jí vysmějte a zeptejte se jí, zda už si našetřila na tu pokutu, nebo jestli si ten dluh 5 milionů, které dluží ČOI raději odsedí v chládku. Na závěr ji můžete všichni ode mne pozdravovat! Určitě jí to velmi potěší! ;-)

Světlana Glaserová