Zombie ožívá - ignorujte ji

12.01.2013 18:17

Bývalý federální poslanec Michal Malý se po ukončení policejního vyšetřování v loňském roce stáhl do pozadí. Připomeňme si, co Policie v průběhu více než 2 roky trvajícího šetření prokázala:

  1. Malý není schopen doložit jakýkoli důkaz o tom, že byste s jeho TopInternetem (či dříve s AIVision) uzavřeli smlouvu. Policie to jednoznačně prokázala tím, že otevřeně deklarovala NEMOŽNOST pro kohokoli prokázat skutečnost komu kdy patřily Malým uváděné IP adresy natožpak to, kdo měl tyto IP adresy v daném okamžiku přiděleny a jaká byla skutečná vůle té strany, která byla k oné IP adrese přiřazena. Jestliže toto není schopna prokázat ani Policie se všemi svými oprávněními, není to v žádném případě schopen prokázat ani Malý.
     
  2. Malý za celou dobu existence TopInternetu (ani dříve AIVisionu) nikdy nikoho ve věci údajných smluv o inzerci na jeho webu www.rejstrikfirem.cz NEŽALOVAL, čímž fakticky i on sám přiznal, že si je vědom naprosté neprůkaznosti jeho tvrzení.

Maily, které v minulých dnech přišly některým jeho obětem tak jsou evidentně jen zkušebním balónkem jestli se třeba ještě nenajde někdo, kdo se o nesmyslnosti jeho snažení zatím nedozvěděl. Obsah těchto mailů je zcela identický s tím, co už léta dobře známe (jeden z příkladů je zde).

Jednoznačné doporučení tak zní - IGNOROVAT. Nic Vám nehrozí. Malý Vás nezažaluje a i kdyby snad - NEMŮŽE VYHRÁT a velmi dobře to ví.